6/18/2024
Vi är glada att välkomna vår nya tekniker i Örebro området. Med expertis och erfarenhet står vi redo att ge snabb och pålitlig service för alla era maskinbehov. Kontakta oss idag för mer information

Vi är glada att meddela att WTS Machinery har förstärkt vårt team med en ny tekniker i Örebro området. Vi välkomnar Zoltan Velencei, som med sin omfattande erfarenhet och expertis, kommer att bidra till att vi kan erbjuda ännu bättre service och support till våra kunder. Kontakta oss för att dra nytta av Zoltans kunnande och vår förstklassiga tekniska support. Följ oss på sociala medier för dagliga uppdateringar!

Vi välkomnar vår nya tekniker i Örebro området till vårt team på WTS Machinery!

August 22, 2024

LÄS MER
Button Arrow
July 29, 2024

Upptäck Fördelarna med ett Serviceavtal från WTS – Din Pålitliga Partner för Kontinuerlig Drift och Support

Att välja rätt serviceavtal är avgörande för att säkerställa att din utrustning fungerar optimalt och utan avbrott. Med ett serviceavtal från WTS får du inte bara tillgång till snabb och pålitlig support, utan även regelbundna underhållsbesök som förebygger problem innan de uppstår. Våra skräddarsydda lösningar anpassas efter dina specifika behov, vilket innebär att du kan fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om resten. Upptäck hur ett serviceavtal från WTS kan göra skillnaden för din verksamhet idag.

LÄS MER
Button Arrow