8/21/2024

WTS Machinery och Merlinum Forklifts på Load Up North i Boden

Vi på WTS Machinery är glada att meddela att vi, tillsammans med vår partner Merlinum Forklifts, kommer delta på Norra Sveriges största entreprenadmässa. Ni hittar oss på Load Up North i Boden från den 29 till 31 augusti. 

Upptäck möjligheterna på Load Up North 2024

Under tre dagar samlar Load Up North branschens mest inflytelserika och innovativa aktörer. Mässan erbjuder en dynamisk mötesplats för affärer, kunskapsutbyte och nätverkande. Vårt deltagande tillsammans med Merlinum Forklifts är en del av vårt åtagande att erbjuda våra kunder i norra Sverige de bästa lösningarna inom materialhantering. Det är också en unik möjlighet för oss att träffa er, visa upp våra maskiner och diskutera era behov inom materialhantering.

‍Upplev det senaste inom tung materialhantering

På plats kommer vi att visa upp två av Merlinums kraftfulla elektriska gaffeltruckar som representerar det senaste inom hållbar och kraftfull materialhantering. Dessutom kommer vi att ha några mindre staplare från Hangcha, som är perfekt anpassade för smidiga operationer i trånga utrymmen. Mässan är dessutom ett utmärkt tillfälle för dig att provköra och uppleva prestandan på dessa maskiner.

Hitta oss på mässan

Vi ser fram emot att träffa er på plats 4019 vid Bodens Energi Arena. Själva entreprenadsmässan är belägen på Flygfältsvägen 31, 961 43 Boden. Varmt välkomna att besöka oss och uppleva framtidens materialhantering på Load Up North! Notera att parkeringsavgiften går direkt till föreningslivet – så genom att besöka oss stöttar du även det lokala samhället. 

Kontaktinformation

Om du har några frågor eller vill veta mer om vårt deltagande på mässan, tveka inte att kontakta oss:

WTS MACHINERY
Per-Johan Norberg
Telefon: +4670-6747521
E-post: per-johan.norberg@wtsmachinery.se

MERLINUM FORKLIFTS
David Andersson
Telefon: +4670-5855603
E-post: david@merlinumforklift.se

August 22, 2024

LÄS MER
Button Arrow
July 29, 2024

Upptäck Fördelarna med ett Serviceavtal från WTS – Din Pålitliga Partner för Kontinuerlig Drift och Support

Att välja rätt serviceavtal är avgörande för att säkerställa att din utrustning fungerar optimalt och utan avbrott. Med ett serviceavtal från WTS får du inte bara tillgång till snabb och pålitlig support, utan även regelbundna underhållsbesök som förebygger problem innan de uppstår. Våra skräddarsydda lösningar anpassas efter dina specifika behov, vilket innebär att du kan fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om resten. Upptäck hur ett serviceavtal från WTS kan göra skillnaden för din verksamhet idag.

LÄS MER
Button Arrow